ทุนการศึกษาระดับปริญญาโทและปริญญาเอกจาก China Agricultural University

“the Belt and Road” scholarship project and Sino-Thai agriculture and food science and technology high-level international talents graduate program

ทุนการศึกษาสำหรับผู้ที่ประสงค์จะศึกษาต่อในระดับปริญญาโทหรือปริญญาเอกในสาขาวิชาดังต่อไปนี้คือ

①Food Science and Engineering;

②Food Science;

③Grain, Oil and Vegetable Protein Engineering;

④Processing and  Storage  of  Agricultural  Products;

⑤Processing   and  Storage  of  Aquatic   Products;

⑥Food Biotechnology;

⑦Nutrition  and  Food Safety.

รายละเอียดของทุน CAU2019